Laden Evenementen

Drie jaar geleden ging de eerste editie van het Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi van start, op initiatief van de Nevobo, Dros-Alterno en SV Dynamo. Dit geweldige toernooi werd georganiseerd als side-event van het EK-volleybal en was een groot succes! We zetten deze traditie dit jaar graag voort. We hopen weer op deelname van veel teams uit de wijde omgeving van Apeldoorn en uit Apeldoorn zelf natuurlijk.

Je gaat met elkaar, door het spelen van oefenwedstrijden, je voorbereiden op het komend volleybalseizoen. In verschillende Apeldoornse sporthallen gaat dit toernooi plaatsvinden. In dit bijzondere volleybaljaar gaan we als een van de vele side events weer leuke en sportieve toernooidagen organiseren. Dit jaar onder de noemer van het wereldkampioenschap damesvolleybal: The WK Apeldoorn Edition!

3 & 4 september: senioren

Op zaterdag 3 en zondag 4 september zijn de speeldagen. Er wordt gespeeld op de niveaus van 2e divisie en lager.  Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Zodra er meer over de indeling bekend is, maar uiterlijk 22 augustus, wordt dit met jullie gedeeld.

10 & 11 september: jeugd

Op zaterdagmiddag 10 en zondag 11 september zijn de speeldagen. Er wordt gespeeld in de categorieën A, B en C, op verschillende niveaus.  Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Zodra er meer over de indeling bekend is, maar uiterlijk 22 augustus, wordt dit met jullie gedeeld.

Hoe doe je mee?

Geef je team(s) op via onderstaande link:

Senioren: https://fd7.formdesk.com/Nevobo/OO_Apeldoorn_Volleybalstad_Voorbereidingstoernooi_senioren

Jeugd: https://fd7.formdesk.com/nevobo/OO_Apeldoorn_Volleybalstad_Voorbereidingstoernooi_Jeugd

Per team vul je een apart formulier in. Vervolgens krijg je de nodige informatie tijdig toegestuurd!  Voor een bijdrage in de kosten van de zaalhuur vragen wij € 25,- per team.

We gaan er gave dagen van maken, waarbij het vooral gaat over volleybal, sports and fun!

Share This Story, Choose Your Platform!