Laden Evenementen

het Hajraa Buitentoernooi 2022 zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 juni 2022 op het universiteitsterrein in Eindhoven.
Dit allergrootste en allerleukste grasvolleybaltoernooi van de wereld wordt georganiseerd door de studenten van de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa.

In één week tijd veranderen we het sportterrein en de campus van de Technische Universiteit Eindhoven in het grootste volleybalfestijn ter wereld met twee volledige dagen volleyballen, zaterdagmiddag thema-activiteiten en met op vrijdag én zaterdag avond de grootste en gezelligste feesten die je maar kan bedenken. Met 500 teams van verschillende nationaliteiten op meer dan 100 velden en met meer dan 6000 volleyballiefhebbers en andere feestgangers op twee campings en 2 enorme feesten met meer dan 21000 liter bier is dit toch wel een bijna legendarisch toernooi te noemen!

inschrijving:

  • Teams kunnen zich inschrijven op ieder niveau, van mix recreatief tot eredivisie. We zijn specifiek nog op zoek naar dames en heren teams die op een hoger landelijk niveau spelen (Eredivise/topdivisie/1e divisie/2e divisie). Andere teams zijn natuurlijk welkom om zich in een van de andere klasses in te schrijven. 
  • Je kan je inschrijven via https://hajraa-enroll.alten.nl/.

Hopelijk tot ziens op het Buitentoernooi

Met vriendelijke groet,

 
Lotte de Winter

Share This Story, Choose Your Platform!