Kom kijken: woensdagavond 20 maart 20.00u VoCASA D1 – Rivo Rijssen D1.
Dames 1 kan alle support gebruiken in de strijd om een plek in de top-5 van Topdivisie.
De afgelopen weekend lukte het niet om punten te pakken op SV Dynamo.
Dan zal bij de komende 2 duels tegen Rivo en Krekkers het maximaal aan punten gehaald moeten worden op een plek in de top-5 af te dwingen.
Het duel van woensdagavond 20 maart tegen de huidige nummer 5 Rivo Rijssen is een belangrijke wedstrijd voor de paarse dames.
Kom ze aanmoedigen !

livestream

We zullen ook proberen een livestream op de zetten.
De wedstrijd is dan op Youtube-VoCASA te volgen.
.

Verslag SV Dynamo D2 – VoCASA D1, 16 maart 2024

Zaterdag 16 maart was het tijd voor de uitwedstrijd tegen Dynamo DS 2. Het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden. We waren erop gebrand om de punten mee terug te nemen naar Nijmegen, om zo de aansluiting te houden met de top 5.

We begonnen de eerste set met een achterstand met 7-3, maar na een time-out wisten we het weer om te draaien na een 7-9 voorsprong. Hierna ging de set een tijd gelijk op, maar vanaf 13-13 wist Dynamo een gaatje te slaan naar 18-14. Hierna bleef Dynamo steeds een voorsprong hebben van ongeveer 2 punten. Dit wisten wij niet om te draaien en dit resulteerde in een setstand van 25-22.

Niet de start waar we op hoopten, maar koppen weer omhoog en op naar een nieuwe set. De tweede set ging in het begin erg gelijk op en we wisten al snel een kleine voorsprong te behouden tot we bij de punten boven de twintig aankwamen. Daar konden we de voorsprong niet vasthouden en kwam Dynamo zelf langszij. Dit resulteerde in een setverlies met een stand van 22-25.

Met weer nieuwe energie begonnen we aan deze set. Deze set ging ging ook weer aan het begin erg gelijk op. En ook net als in de tweede set wisten wij op een gegeven moment een gaatje te slaan. Gelukkig wisten wij nu wel de voorsprong vast te houden en door hard te werken voor elkaar en wat mooie acties wisten we deze set wel winnend af te sluiten met 22-25.

Op naar de vierde set. Deze set begonnen we met steeds een voorsprong van 1 of 2 punten. Dus wisten we vast te houden tot 12-12 , waarna Dynamo een gaatje wist te slaan 16-14. We wisten wel weer terug te komen naar 20-20. Vanaf dat moment werd het erg spannend en was het stuivertje wisselen. Helaas wisten wij het niet af te maken en wist Dynamo wel het matchpoint te winnen met een uiteindelijke stand van 27-25.

Niet de eindstand waarvoor we kwamen, maar we moeten snel weer de knop omzetten, omdat onze volgende wedstrijd komende woensdag al is. Wij mogen dan aantreden tegen Rivo Rijssen DS1 om 20u in onze eigen VoCASA-hal. Dit is de eerste keer dit seizoen dat wij tegen dit team spelen, dus dit gaat een leuke pot worden.
Wij hebben jullie aanmoediging hard nodig en hopen jullie komende woensdag te zien!