Poster VoCASA25 VvV_site

VoCASA is zoals u allen weet een club met ambitie.
Dit valt en staat met een goede structuur, degelijke beleidsplannen en op orde zijnde financiën. Om dit laatste punt een boost te geven zijn de Vrienden van VoCASA in het leven geroepen.

Als vriend van VoCASA kunt u als zilveren of gouden lid een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze plannen van VoCASA.

De jeugd heeft de toekomst

De inkomsten die er door de Vrienden van VoCASA verworven worden zullen primair bijdragen aan het betalen van goede (jeugd)trainers, opleiden van spelers, speelsters en talenten, maar ook bijdragen aan allerlei zaken die voor de jeugd bedoeld zijn zoals verschillende jeugdactiviteiten buiten het volleybal om.

Ouder, opa, oma, oom, tante, (oud-)speler en speelsters
U kunt zich aanmelden als: individu, echtpaar, team, koppel, toeschouwer, ouder(s), opa en oma, vrienden en vriendinnen. Iedereen is welkom en vele combinaties zijn mogelijk. Vrienden van VoCASA is ook bestemd voor bedrijven of organisaties. Als u als team, groep of bedrijf mee doet moet u zelf zorg dragen voor de onderlinge verrekening van het bedrag aangezien het gehele bedrag bij 1 persoon van het team zal worden geïncasseerd. Dat geldt in principe voor elke combi.

Uw naam op de site en in de sporthal

Als dank voor uw deelname zal er vermelding plaatsvinden op de website. Ook komt er in de kantine een bord te hangen met alle namen van de deelnemers (geen logo’s). Jaarlijks wordt u per email op de hoogte gehouden van het financiële reilen en zeilen van de Vrienden van VoCASA.

Als u meedoet graag onderstaand formulier inleveren in de sporthal (rode brievenbus op de tribune of aan een van de bestuursleden). Opgeven per mail kan natuurlijk ook door onderstaande gegevens te mailen naar VoCASA.

Spelregels

Het incasseren van de bijdrage vindt plaats via een eenmalige automatische incasso. Het financiële seizoen bij VoCASA vangt aan op 1 mei van elk jaar. Dat geldt ook voor de Vrienden van VoCASA.

U doet toch zeker ook mee om uw vereniging te steunen? Samen staan we sterk en kunnen we lang de continuïteit waarborgen van de mooiste club van Gelderland.

Geef u snel op en alvast hartelijk dank voor uw aanmelding.

Met vriendelijke groet

VoCASA bestuur