VoCASA is zoals u allen weet een club met ambitie.
Dit valt en staat met een goede structuur, degelijke beleidsplannen en op orde zijnde financiën. Om dit laatste punt een boost te geven zijn de Vrienden van VoCASA in het leven geroepen.

Als vriend van VoCASA kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze plannen van VoCASA.

Vrienden Club VoCASA

Jac van der Laak
Hansi Hansi
Harry Rahangmetan, De Opaaltjes
Familie Berendsen
Ellen Coolen
hannekepoppe.nl
Peter de Jong (3P fotografie)
Jelle van Gurp
Vastgoed Mook, Staalbouw Mook
Tim van de Vorle
Valentijn Huibers
Menno Nobels
Jeroen van der Bruggen
Iris Scholten
Merlijne Boeracker
Ons Mam, Sandra Elders
Fam De Wijs Made
Nathalie Fransen
VoCASA volleybal Nijmegen -volleybal voor iedereen

De jeugd heeft de toekomst

De inkomsten die er door de Vrienden van VoCASA verworven worden zullen primair bijdragen aan het betalen van goede (jeugd)trainers, opleiden van spelers, speelsters en talenten, maar ook bijdragen aan allerlei zaken die voor de jeugd bedoeld zijn zoals verschillende jeugdactiviteiten buiten het volleybal om.

Ouder, opa, oma, oom, tante, (oud-)speler en speelsters, of als werkgever/ondernemer
U kunt zich aanmelden als: individu, echtpaar, team, koppel, toeschouwer, ouder(s), opa en oma, vrienden en vriendinnen. Iedereen is welkom en vele combinaties zijn mogelijk. Vrienden van VoCASA is ook bestemd voor bedrijven of organisaties.

Uw naam op de site en in de sporthal

Als dank voor uw deelname zal er vermelding plaatsvinden op de website. Ook hangt er in de kantine een bord met de namen van trouwe Vrienden van VoCASA (geen logo’s).

U doet toch zeker ook mee om uw vereniging te steunen? Samen staan we sterk en kunnen we lang de continuïteit waarborgen van de mooiste club van Gelderland.

Ben jij of ken jij iemand die VoCASA een warm hart wil toedragen? VoCASA is een ontzettend diverse en levendige volleybalvereniging, met meer dan 400 leden. Wij bieden plek om te sporten voor alle leeftijden en niveaus.

Wij hebben aankomend seizoen maar liefst 6 herenteams en 13 damesteams, met daarbij nog een hele
hoop jeugd. Van studenten die (starten met) studeren in Nijmegen en nieuw bij VoCASA zijn, tot leden die al jaren bij de vereniging horen!

Wij zijn enorm gebaat bij iedere bijdrage, want hiermee kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor goede trainers, meer trainingsmogelijkheden en kunnen we leuke evenementen organiseren voor jullie, onze leden.
Ieder lid van VoCASA heeft wel in zijn vrienden en/of relatiekring een of meerdere personen met een bedrijf, of mensen die op een andere manier VoCASA een warm hart toedragen en het leuk vinden om deel uit te maken van een écht Nijmeegse sportvereniging waar de alle niveaus van Nederland gespeeld worden.

Jij kan deze mensen/bedrijven aandragen om een jaarlijkse donatie te doen en daarmee lid te worden van de Vrienden van VoCASA!

Je bent al Vriend bij een jaarlijkse bijdrage vanaf 100 euro.
Deze bijdrage is éénmalig en daarmee ben je het hele seizoen lid van de Vrienden van VoCASA.

Vrienden van VoCASA bieden wij:

  • Een gratis VoCASA sjaal t.w.v. 15 euro!
  • Deelname aan het speciale Vrienden Event
  • Toegang tot het Eindfeest van VoCASA + 5 drankmunten
  • Zichtbaarheid van naam/logo in de hal, op de website en een post op verscheidene van de Sociale Media van VoCASA

Als invulbaar PDF-aanmeldformulier “Vriend Worden” (versie juni 2023):

formulier-Vriend-van-VoCASA-juni2023new.pdf

Download, vul in en inleveren in de rode brievenbus in de VoCASA-hal deponeren of opsturen naar: volleybalondersteuning@vocasa.nl

Draag als lid t/m maximaal Vrienden aan en krijg korting op je contributie!

Om jou als spelend lid te bedanken voor het aandragen van Vrienden van VoCASA, geven wij jou 20% van het bedrag van de Vriend die jij aandraagt als korting op jouw contributie. Bij een bedrag van 100 euro is dit dus 20 euro korting, en jij kan tot wel 25 Vrienden aandragen! De korting wordt verrekend in het laatste termijn van de contributie. Deze regeling geldt ook voor het aandragen van Hoofd- en Subsponsors.