Poster VoCASA25 VvV_site

VoCASA is zoals u allen weet een club met ambitie.
Dit valt en staat met een goede structuur, degelijke beleidsplannen en op orde zijnde financiën. Om dit laatste punt een boost te geven zijn de Vrienden van VoCASA in het leven geroepen.

Als vriend van VoCASA kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze plannen van VoCASA.

De jeugd heeft de toekomst

De inkomsten die er door de Vrienden van VoCASA verworven worden zullen primair bijdragen aan het betalen van goede (jeugd)trainers, opleiden van spelers, speelsters en talenten, maar ook bijdragen aan allerlei zaken die voor de jeugd bedoeld zijn zoals verschillende jeugdactiviteiten buiten het volleybal om.

Ouder, opa, oma, oom, tante, (oud-)speler en speelsters, of als werkgever/ondernemer
U kunt zich aanmelden als: individu, echtpaar, team, koppel, toeschouwer, ouder(s), opa en oma, vrienden en vriendinnen. Iedereen is welkom en vele combinaties zijn mogelijk. Vrienden van VoCASA is ook bestemd voor bedrijven of organisaties.

Uw naam op de site en in de sporthal

Als dank voor uw deelname zal er vermelding plaatsvinden op de website. Ook hangt er in de kantine een bord met de namen van trouwe Vrienden van VoCASA (geen logo’s).

U doet toch zeker ook mee om uw vereniging te steunen? Samen staan we sterk en kunnen we lang de continuïteit waarborgen van de mooiste club van Gelderland.

Geef u snel op en alvast hartelijk dank voor uw aanmelding.

Met vriendelijke groet

VoCASA bestuur

Als invulbaar PDF-aanmeldformulier “Vriend Worden” (versie juni 2023):

formulier-Vriend-van-VoCASA-juni2023new.pdf