Poster VoCASA25 VvV_site

VoCASA is zoals u allen weet een club met ambitie.
Dit valt en staat met een goede structuur, degelijke beleidsplannen en op orde zijnde financiën. Om dit laatste punt een boost te geven zijn de Vrienden van VoCASA in het leven geroepen.

Als vriend van VoCASA kunt u als zilveren of gouden lid een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze plannen van VoCASA.

 

De jeugd heeft de toekomst

De inkomsten die er door de Vrienden van VoCASA verworven worden zullen primair bijdragen aan het betalen van goede (jeugd)trainers, opleiden van spelers, speelsters en talenten, maar ook bijdragen aan allerlei zaken die voor de jeugd bedoeld zijn zoals verschillende jeugdactiviteiten buiten het volleybal om.

Ouder, opa, oma, oom, tante, (oud-)speler en speelsters
U kunt zich aanmelden als: individu, echtpaar, team, koppel, toeschouwer, ouder(s), opa en oma, vrienden en vriendinnen. Iedereen is welkom en vele combinaties zijn mogelijk. Vrienden van VoCASA is ook bestemd voor bedrijven of organisaties. Als u als team, groep of bedrijf mee doet moet u zelf zorg dragen voor de onderlinge verrekening van het bedrag aangezien het gehele bedrag bij 1 persoon van het team zal worden geïncasseerd. Dat geldt in principe voor elke combi.

Uw naam op de site en in de sporthal

Als