Aangenaam, ik ben Iris!
Ik ben sinds een aantal maanden als bestuurslid verantwoordelijk voor de Sector Sportief!
Dit wil o.a. zeggen dat ik me inzet voor dames 7 t/m 12, heren 4 en 5 én natuurlijk de recreanten!
Afgelopen seizoen heb ik als ‘aspirant’-bestuurslid meegedraaid en wat word ik daar enthousiast van! Ik heb me bijvoorbeeld bezig gehouden met van alles voor de sector Sportief, maar ben ik ook het gezicht achter de Instagram-pagina en ik heb (samen met 2 toppers) de vrijwilligerscommissie opgezet.
Komend seizoen ga ik me dus focussen op de breedtesport, maar je mag me voor vanalles aan mijn jasje trekken! Weet me dus te vinden als ik iets voor je kan betekenen. Misschien kom ik ook nog wel aan jouw jasje trekken, want we hebben nog genoeg taakjes te verdelen.
Waar word jij enthousiast van?

Funfact:

Kom je me tegen met bril op? Dan wordt er niet gesport vandaag.
Geen bril?  Dan ga ik zelf lekker volleyballen met dames 8 of geef ik training aan dames 10.