Aangenaam, ik ben Merlijne! Sinds 1,5 jaar voorzitter van VoCASA waarin de voorzittershamer heb overgenomen van Stephan. Een mooie taak die ik uitvoer met fijne mensen in het bestuur!

Ik woon in Nijmegen samen met mijn zoon Stan, die volgend jaar in Utrecht gaat studeren. Ik heb een eigen bedrijf genaamd ADLijn waar ik supertrots op ben, net zo trots als ik ben op deze paarse club en onze sponsoren!

Corona heeft helaas veel vertraagd, maar ik kan zeggen dat er nu mooie dingen worden gedaan! Nieuwe aanwinsten in het bestuur waar ik blij mee ben. Ik zie mooie verbindingen ontstaan in de club, door alle lagen heen. Onze vrijwilligersactie met de posters was een doorslaand succes!
Vanaf september 2022 mogen wij ons officieel superclub noemen, samen met nog twee clubs in de regio (Trivos en Pegasus). Trots op! Nog meer de samenwerking met andere clubs in de regio opzoeken om zo het volleybal op de kaart te zetten en te houden!

Wat ik wens voor aankomend seizoen?

In ieder geval dat we normaal kunnen blijven ballen. Geen Corona-shit meer. Maar vooral dat iedereen zich veilig, vrij en prettig in deze club voelt en het naar de zin heeft.

Ik ben makkelijk aanspreekbaar dus kom op de lijn als er iets is, ook voor leuke dingen!

En als laatste hoop ik dat iedereen 17 september 2022 aanwezig is bij onze openingsdag in de hal. Houd de socials daarvoor in de gaten.
Ik ga nu 2 weken offline, lekker kamperen ik Denemarken, maar hoop jullie allemaal weer begin september te ontmoeten!