VoCASA Dames 1 leed als koploper in de Topdivisie een pijnlijke nederlaag thuis SV Dynamo Apeldoorn.
Het werd 1-3 in het voordeel van Dynamo.
Door de verliespartij komt nummer twee VCN dichterbij. De ploeg uit Capelle heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan VoCASA en nu slechts drie punten achterstand.

Samenvattende video VoCASA DS1 – SV Dynamo Apeldoorn DS1, 1 februari 2020.

Terugblik vanuit het team op facebook VocasaD1:

Geen “super-Saturday” voor ons.

Dat wedstrijden tegen Dynamo niet gemakkelijk zijn, wisten we. Ondanks dat begonnen we gretig aan de wedstrijd. Door middel van goed inslagen ballen en veel servicedruk stonden we snel met 9-2 voor. Wat er daarna gebeurde, overkwam ons een beetje. Het leek of er een soort onzekerheid over het team heen daalde. We hadden veel servicefouten en passes kwamen niet meer zo goed, hierdoor werd spelverdelen ook lastiger en aanvallen hadden niet altijd het effect wat nodig is. De voorsprong in de eerste set werd weggepoetst door Dynamo en alles wat wij konden doen in deze set was wat tegenstribbelen.

De tweede set ging ook nipt naar Dynamo, in de de derde set trokken wij de winst wel over de streep.
In de vierde set hebben we ook nog met 5 punten voorgestaan maar het zat er niet in vandaag.
Dynamo speelde met meer druk, minder fouten en zij nemen de punten helaas mee deze keer.

We gaan deze week weer hard aan de bak om zaterdag, tegen Sliedrecht 2, weer ons eigen sterke spel te kunnen laten zien.