Zaterdagmiddag 5 november zette VoCASA Heren 2 tegen Madjoe een goede stap op de weg omhoog.
In oktober wilde het in de Topdivisie maar niet lukken om punten binnen te halen.

In november moest dat anders.
De mannen van VoCASA H2 willen omhoog in de ranking en hebben inspiratie gehaald bij de “hoogwerkers” van sponsor WIDO.

Dat heeft zich uitbetaald. De eerste set was voor Madjoe (19-25), maar de tweede set werd slechts nipt verloren door VoCASA (24-26).
Na de achterstand van 0-2 kwam VoCASA op gang, en via winst in de derde en vierde set (25-20, 25-19) werd alsnog een 5-setter eruit sleept.

In de spannende vijfde set waren er kansen voor beide teams om de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Een rommelig spelverloop aan het einde van de set viel meer in het voordeel van de gasten uit Enkhuizen (12-15).
Helaas, net geen winst voor VoCASA.

• VoCASA H2 – Madjoe H1  : 2-3

Enigszins teleurgesteld over het slot van de vijfde set liepen de mannen van VoCASA H2 van het veld. “Er had meer ingezeten, als de vijfde set normaal was verlopen !”
De getoonde vechtlust is een voorbode voor aankomend succes tegen op papier mindere tegenstanders.

Samen brengen we het spel naar grotere hoogte: wido kranenverhuur en VoCASA volleybal Nijmegen

“Wido Kranenverhuur is niet alleen buiten actief met grote kranen maar ook binnen is er veel werk voor Wido”.