Hoe mooi wil je het hebben?
Met 2 ploegen aan kop met een gelijk aantal punten en die ontmoeten elkaar in het laatste duel. Wie wint is dus kampioen.
Volle tribunes, want ook op het veld naast dat van JC2 kon MC2 de titel pakken. Dus volle paarse bak.

JC2 begon sterk tegen Nuovo, heel sterk zelfs. Binnen de kortste keren was er een flinke voorsprong. Die werd met net spel behaald. Waar Nuovo geregeld de bal zo snel mogelijk terug speelde, bleef JC2 rustig het eigen spel spelen. Set 1 werd gewonnen en zo’n start is lekker.

De jongens gingen vrolijk door. Goede services en geregeld een mooie smash zorgden opnieuw voor een voorsprong. Ook set 2 werd gewonnen. Op weg naar een snelle beslissing?

Het publiek begon zich al rijk te rekenen. En ook de jongens leken al in hun gedachten bij de medailles. Ineens begon Nuovo wat beter te serveren, maar vooral wilde het allemaal net niet voor paars. Voor het eerst was er een achterstand en de jongens kregen het niet omgedraaid. 2-1 dus.

Op naar een beslissende 5e set of via een 3-1 winst naar de titel? Het leek uit te draaien op scenario 1, want een 10-3 achterstand was niet veelbelovend. Maar toen begon het weer te lopen. Alles werd van de grond gehaald en vooral de service liep weer als een trein. De achterstand was bij 16 punten ingelopen en de jongens stoomden door. Aanvoerder Finn mocht op 24-21 serveren voor de wedstrijd en de titel en deed dat uitstekend. Een vreugde-explosie was daar en terecht.

• VoCASA JC2 – Nuovo JC1 : 3 – 1
    25-19
    25-14
    20-25
    25-21

Trainer Colin levert wederom een topprestatie met zijn jongens: 2e plek met JC1 en 1e plek met JC2.
Geweldig gedaan.
Uiteraard ook de complimenten naar coaches Bob en Loek. Maar vooral natuurlijk aan de jongens!
Superknap gedaan. Op naar nieuwe uitdagingen.