Jeugdzaken

Jeugd ABC

De VoCASA jeugd 12 tm 18 jaar speelt met meerdere teams in de competitie van de NeVoBo.

CMV: Kinderen van 5/6 jaar tot en met 12 jaar

VoCASA heeft een groeiende groep Mini’s die zich ontwikkelen tot de toekomstige competitiebasis van VoCASA. Deze groep kinderen speelt in de regio een eigen competitie in toernooivorm op zondagen. Teams heten “N” in het competitie-schema, en hun klasse heet CMV 3 – 4 – 5 – 6

Speeltuin groep

Tevens heeft VoCASA ook een speeltuin groep. Deze groep is van 5 tot en met 7 a 8 jaar oud. In de speeltuin richten wij ons op het ontwikkelen van een goede beweeg basis. En het plezier wat bij sporten komt kijken staat centraal.

Kabouter groep

Voor jongere broertjes, zusjes en familieleden van 2 tot en met 6 jaar. Tijdens trainingstijd hebben wij een plek aangesteld waar er naar alle hartenlust gespeeld kan worden door de jongste familieleden onder toezicht van eigen ouders/verzorgers. Dit maakt het wachten op de volleyballer een stuk leuker! Wij verzorgen hier speelgoed en klein materiaal voor. Van kleurboeken tot puzzels en van een bowling spel tot een schoolbord met magneten. Dit is gratis en op goed vertrouwen!

Clinics

Als VoCASA zijnde geven we regelmatig Clinics aan kinderen op basisscholen en op sportevenementen om ze kennis te maken met onze mooie sport. Hier kan je je als school of als evenement voor aanmelden via de website of een mail naar de CMV coördinator: cmv@vocasa.nl

De clinics zijn gratis voor scholen als wij promotiemateriaal mogen uitdelen!

VoCASA heeft als motto: Volleybal voor iedereen. Ook bij de jeugd is er in elke jeugdcategorie iets te vinden van beginner tot hoog niveau. Nieuwsgierig? Een proeftraining volgen?

Juntos

Sinds 2023 slaan we samen met Pegasus de handen ineen om samen volleybal op de kaart te zetten in Nijmegen Noord. Afgelopen jaar is de nieuwe sporthal de Boog gebouwd en ligt er een kans om volleybal ook in Nijmegen Noord aan te bieden.

Per 16 januari 2023 zijn we gestart met volleybaltraining voor de jeugd (Cool Moves Volleybal) op de maandag in de Boog van 17.30 tot 19.00 uur. Vooralsnog voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar.

Deze samenwerking is een nieuwe stap om het jeugdvolleybal te stimuleren in Nijmegen en de regio.