23 maart : Eindelijk stond de wedstrijd tegen VV Utrecht op het programma voor @vocasajb1 . De enige tegenstander die ze nog niet waren tegengekomen. Het eerdere duel was uitgesteld, waardoor ze elkaar nu pas tegenkwamen. Alle wijzigingen in het programma maakte ook dat Tygo en Jamie helaas niet mee konden. Gelukkig kon @jelledenkers mee om het spel te verdelen.

Ergens verstopt in de hoekje van sporthal Galgenwaard was de start nogal chaotisch. Maar eenmaal begonnen, nam JB1 het initiatief. De set werd redelijk overtuigend gewonnen.
De 2e set speelde JB1 meer tegen zichzelf. Een achterstand werd omgebogen, maar vervolgens was er een nieuw. Ook deze werd weggewerkt en zelfs omgezet in setwinst.

In de 3e set werd een ruime voorsprong gepakt, alleen werd die langzaam weggegeven. Gelukkig was het team ook nu tijdig bij de les. En zo was de winst na 3 sets al binnen.
In de laatste set maakt Manu zijn rentree. Het team bouwde een flinke voorsprong op. Op 24-14 sloeg VV Utrecht een bal via het net uit, maar Manu gaf aan de bal aangeraakt te hebben. Iets wat niemand had gezien. De volgende setbal werd alsnog gemaakt en zo kon JB1 terug naar Nimma met 5 punten.

Met nog 2 wedstrijden te gaan, heeft het team nog 2 punten nodig om kampioen te worden. Dat kan op 6 april gebeuren.

6 april 12.00u VoCASA JB1 – VV Utrecht JB1

Maar eerst wacht volgende week de finaleronde van het NOJK.

30 maart finale NOJK in Doetinchem

De C, B, A en A+ jeugd maakt zich op voor dé finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) op zaterdag 30 maart aanstaande in Apeldoorn, Doetinchem, Wijchen en Deventer.

De finales van het grootste jeugdkampioenschap van Nederland bereiken is al een prestatie, maar als je eenmaal bij die laatste acht zit, ga je komende zaterdag voor dat ultieme doel: de titel Nederlands kampioen.

• De C-jeugd meldt zich zaterdag in Sporthal de Scheg in Deventer
  • De B-finalisten reizen af naar SaZa Topsporthal te Doetinchem
  • De A-jeugd strijdt in Sportcentrum Arcus in Wijchen
  • De A+ jeugd gaan de strijd aan in de Omnisport in Apeldoorn

Voor VoCASA gaat de selectie Jongens B naar Doetinchem

De toegang is in alle hallen gratis. De eerste wedstrijden zullen starten om 9:45 uur.
De finales staan gepland rond de klok van 18:00 uur en daarna weten we wie zich Nederlands kampioen mag noemen.