Onze sponsoren zijn onderdeel van de groeiende paarse familie.

We verwelkomen dit seizoen ITPros, Coops kunststoffen en Art Meets Design in de VoCASA business club.
Deze bedrijven uit de regio zien het belang in van ‘sportief ondernemen’ en ‘ondernemend sporten’.
Ze gaan mee in het eredivisie-avontuur van VoCASA.

ITPros : “volgens welk systeem speelt uw team ?”

ITpros is een onafhankelijke provider van Cloud- en IT-diensten. ITpros biedt een variëteit aan diensten op het gebied van consultancy, beheer, connectivity, telefonie en security.
U bent bij ITpros aan het goede adres voor al uw IT-vraagstukken, of het nu gaat om security, inrichting van servers en netwerken, ontwerpen van IT-infrastructuren, Internet connectie, afstandswerken, uw telefonie vraagstukken, oplossen van performance problemen, etc. De professionals van ITpros hebben meer dan 20 jaren ervaring in het inrichten en onderhouden van een veelzijdigheid aan IT-apparatuur en zijn betrouwbare partners in IT-dienstverlening.
https://www.itpros.nl/

Coops kunststoffen : “Deze platen zijn op meer posities inzetbaar”

Coops levert al ruim 25 jaar kunststof platen aan heel verschillende bedrijven in heel verschillende branches. Polystyreen platen gaan naar de reclame-industrie, waar zij verwerkt worden tot displays, billboards, beurs- en presentatiewanden. En van Coops acrylaat platen maken bouwbedrijven bijvoorbeeld geluidswallen en industriële deuren.
Coops Kunststof platen voor Corona bescherming = plaatmateriaal voor o.a. winkelinrichting, kantoorafscheidingen, afscheidingen voor in de auto en bus en gezichtsbescherming in Polycarbonaat en in Pmma.
https://www.coopsplastics.com/

Art Meets Design : “Ook de bankzitter wordt verwend”

ArtMeetsDesign levert tuin-, terras en serre-meubelen om in je tuin of op balkon te relaxen met familie en vrienden. In de Herfst/Wintermaanden met de fysieke winkel (Hertogstraat 139 in Nijmegen) gesloten, maar het bedrijf is dan online nog wel actief.
https://www.artmeetsdesign.nl/