VoCASA volleybal Nijmegen Dames 1 maart 2017

In sport- en studentenstad Nijmegen werken we hard aan een traject naar topsport. Met we bedoelen we: de volleybalverenigingen VoCASA, Pegasus en andere regionale clubs als Trivos. Samen met de fysiotherapeuten van Jager van der Kampe en de sportartsen van CWZ Sportgeneeskunde en de (sport)opleidingen aan de Radboud Universiteit en Hogeschool Arnhem Nijmegen zetten we ons in voor herkenning en – ontwikkeling van sporttalent: sportief, fysiek, mentaal en ook maatschappelijk.

Meld je aan voor de selectietrainingen
Heb jij ambitie als volleyballer? Meld je aan voor de selectietrainingen van de vrouwen en mannen.

Prima trainers en professionele begeleiding
In Nijmegen kun je als jonge of ervaren volleyballer of volleybalster rekenen op prima trainingsfaciliteiten: gediplomeerde trainers met ervaring op topniveau, krachttraining onder professionele begeleiding en medische verzorging door de sportartsen CWZ Sportgeneeskunde die het Nederlands herenteam begeleiden.

Studeren in Nijmegen, volleyballen bij VoCASA
Heb jij, jongen of meisje, student, man of vrouw zin om in Nijmegen te studeren, wonen, werken en jezelf te ontwikkelen als volleyballer? Van regiodivisie (en lager zo je wilt) tot en met topdivisie kunnen we je een goede opleidingsplek bieden.

Heb jij interesse in een prima start of vervolg van je (sport)loopbaan? Meld je dan aan bij VoCASA volleybal Nijmegen.

VoCASA volleybal Nijmegen Heren 1 2016-2017