Zaterdag 13 april 2014 werd in VoCASA-hal in Nijmegen de promotie gevierd van de hoogste 3 dames teams.
Van 12.00u tot 18.00u was de spanning om te snijden. Maar alle 3 teams slaagden in hun missie.

⊗ Promotie ! Promotie ! Promotie ! ⊗

Dames 3

Om 12.00u stond het duel VoCASA D3 – Trivos D2 in de promotieklasse op het programma. Het werd een zenuwslopende vijfsetter en het ging lang gelijk op. De 1e set was VoCASA (26-24). Trivos kwam in 2e set langszij (18-25). Ook de derde set ging nipt naar Groen (23-25). Daarna lukt het Paars om set 4 te winnen (25-21). Zo moest een 5e set de beslissing brengen. Het slot viel met 13-15)  in het voordeel van de gasten uit Wijchen.

• VoCASA D3- Trivos D2 : 2-3

Toch pakte VoCASA D3 genoeg punten om de 3e plaats te behouden en zo te promoveren.

• VoCASA Dames 3 promotie naar 3e divisie

Dames 2

Later op de middag om 14.15u was het eerste van de twee duels tussen Nijmegen en Denekamp.
VoCASA Dames 2 nam het op tegen DeVoKo D2, in de tweede divisie.
De eerste set ging met 25-12 ruim naar VoCASA, maar de tweede set had het omgekeerd beeld 12-25. In set 3 herstelde VoCASA zich en kwam het weer in de flow (25-19). En ook in de vierde set trok paars de voorsprong door tot het einde (25-21)

• VoCASA D2 – DeVoKo D2 : 3-1.

Nu was afwachten wat elders in het land gebeurde bij de wedstrijd Longa-Rivo. Rond half zes kwam via de apps de uitslag door : 1-3. En dat betekende dat beide teams onder VoCASA eindigen, en VoCASA Dames 2 als nummer 3 promoveert.

• VoCASA Dames 2 promotie naar 1e divisie

Dames 1

Om 17.00u gingen op het Center Court in de VoCASA-hal de 1e teams uit Nijmegen en Denekamp van start.

In deze laatste wedstrijd kon VoCASA Dames 1 de top-5 plaats in Topdivisie veilig stellen, en daarmee promoveren naar de Superdivisie.

De paarse dames lieten de hoop van de gasten uit Denekamp snel verdampen en namen per set een grotere afstand. Een fraaie overwinning in drie sets (25-19, 25-17, 25-15) betekent alle punten voor VoCASA en de Top-5 klassering veilig gesteld.

• VoCASA D1 – DeVoKo D1 : 3-0

Korte videosamenvattig van VocASA D1 – Devoko D1, op de Big points (in 6 minuten)

• VoCASA Dames 1 promotie naar Superdivisie

VoCASA MA1 kampioen 1e klasse

En de nieuwe generatie klopt al op de deur.

Ook op zaterdag 13 april 2024  haalde VoCASA Meisjes A1 in Millingen hun kampioenschap binnen.

VoCASA MA1 wist in de tweede helft van het seizoen de leeftijdgenoten van de clubs uit onze regio achter zicht te houden.