De jaarlijkse pubquiz van VoCASA laat zich niet tegenhouden door corona. Het gaat gewoon door op vrijdag 11 december om 20.00 uur.
Dit jaar heb je de unieke kans om mee te doen, gewoon thuis, op de bank, met een zelfgemaakt drankje en hapje. Comfortabeler kan niet!

Je kan meedoen met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen.
Je kan, mits de coronaregels het toelaten, naar elkaar toe gaan, maar je kan ook onderling overleggen via een skypecall, of whatsapp groepsgesprek, of pak ouderwets de telefoon. Gebruik je eigen creativiteit!

Aanmelden vóór 7 december:

Belangrijk! Laat je zelfgekozen teamcaptain (alléén hij of zij!) een mailtje sturen met daarin alle teamleden, vergezeld met het e-mailadres van elk teamlid naar lotte.neijenhuis@gmail.com.
Doe dit vóór maandag 7 december! Dus aan de slag met het vormen van teams!

Als je je hebt aangemeld krijg je ruimschoots vóór de pubquiz van Lotte een uitnodiging voor een Teams-vergadering.
Bewaar deze uitnodiging goed!

 

Op vrijdag 11 december open je de mail op een apparaat met werkende luidsprekers / camera / microfoon. Je opent de deelnamelink in de mail. En als het goed is kom je dan vanzelf in de digitale bijeenkomst.

  • Tussen 19.40 uur en 19.59 uur is de inloop om te zorgen dat alle technische dingen in orde zijn.
  • Rond 20.00 uur begint de pubquiz.

Voor de pubquiz heb je in ieder geval één teamcaptain nodig, die de antwoorden verzamelt, een foto van de antwoorden maakt (samen met de teamnaam en het rondenummer) en deze appt naar ons, na elke ronde.  En natuurlijk veel eigen, samengebundelde kennis, zodat je een onvergetelijke avond hebt.

Tot gauw!

Lotte Neijenhuis & Guido van den Tillaart