Sanasport Health Club actie VoCASA volleybal Nijmegen

Wil je naast jouw training bij VoCASA nog wat extra sporten? Of wil je goed revalideren van een blessure? Kies dan voor het complete sportaanbod van Sanasport Health Club. Onder leiding van deskundige sportinstructeurs, onder wie oud-VoCASA spelverdeler Joost Joosten, werk je aan je fysiek en verbeter je jouw conditie. Bij de intake krijg je een gratis ‘functional movement system’-screening, zodat je een sportprogramma dat precies op jouw lichaam is geschreven, kunt afwerken.

In februari en maart kun je als VoCASA-lid gratis een maand sporten bij Sanasport Health Club, onderdeel van onze hoofdsponsor Sanadome.

Bekijk het complete, voordelige aanbod op de site van Sanasport Health Club.

Functional Movement Systeem (FMS)
Onze deskundige instructeurs en fysiotherapeuten bieden vanaf nu ook een FMS-screening aan tijdens de intake. Dit is het beoordelen van 7 beweegpatronen kunnen we snel functionele beperkingen en a-symmetrie ontdekken. Door dit gericht aan te pakken met een op maat gemaakt programma, verbetert uw fysieke conditie en wordt u bewuster van uw lichaamshouding. Doelstellingen en medische historie worden meegenomen in dit sportprogramma.