Trouwe sponsoren zijn onderdeel van de paarse familie en daarom delen we ook hun successen en met de VoCASA-achterban.

Zijm ‘transfersnieuws’

Autobedrijf Zijm is een trouwe sponsor van VoCASA.
De directeuren van Zijm gaan met pensioen en wellicht zien we ze vaker bij wedstrijden en bij de VoCASA business club.
Zijm is en blijft onze mobiliteit ondersteunen met onder andere het busje bij uitwedstrijden van Dames 1.
Op de Zijm-locatie in Nijmegen (Nieuwe Dukenburgseweg 13) zal menig VoCASA-lid binnen zijn geweest en verlekkerd hebben rond gekeken bij het auto-aanbod Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA.

Paul en Arjan Zijm hebben hun bedrijfsonderdelen per 1 november overgedragen.

  • De activiteiten van Zijm als dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, en VW bedrijfswagens zijn overgenomen door Vallei Auto Groep.
  • ‘Zijm Lease’ is overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS).

Zijm gaat door met een strategische samenwerking met VWPFS onder het label Vallei Autolease, en kan zo nog beter van dienst met persoonlijke mobiliteitsoplossingen, in een groter werkgebied.

Eén van de redenen van de overname is het pensioen van Paul en Arjan Zijm. Bert de Kroon is met ingang van 1 november Algemeen Directeur van Vallei Auto Groep én Zijm.

“Met onze vernieuwde organisatie zijn we klaar voor de toekomst en alles wat daarin voor u belangrijk is op mobiliteitsgebied. Ook als dat snel verandert. Vanuit 11 vestigingen in de Gelderse Vallei en stadsregio Arnhem-Nijmegen werken we samen aan vertrouwde én vernieuwende mobiliteitsproducten en -diensten.

Wat niet verandert, is de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent en onze drive om u als klant op nummer één te zetten. Al het personeel blijft werkzaam en uw vertrouwde contactpersonen blijven daarom voor u dichtbij en bereikbaar.”

persbericht Zijm, 2 november 2021