VoCASA D1 winst uit bij VCN2

Op zaterdag 12 februari reisde VoCASA Dames 1 af naar Capelle a/d IJssel voor de wedstrijd in de Topdivisie tegen VCN2.

Het werd een snelle overwinning : 0-3 winst in een uurtje tegen VCN Dames 2

Dames 1 op eigen facebook:

Het was een snelle wedstrijd (duur: uurtje) waarin we prima hebben gespeeld en met 0-3 hebben gewonnen. In de eerste set zijn we met een 0-3 voorsprong door Marloes’ servicereeks gestart. De set hebben we uiteindelijk gewonnen met 23-25.
We wisselden het spel af met een prima pass in het achterveld, een aantal goede aanvallen en op los ballen aan het net, wat chaotischer spel tussendoor en goede aanvallen op de pipe van Sanne. We hebben best veel eigen fouten gemaakt en hadden wat netter kunnen spelen. Maud werd veel opgezocht in de pass, maar bracht veel goede passjes. Beter voor ons dus, dat ze veel werd opgezocht in de pass! De tweede set wonnen we met 20-25.
De derde set zijn we ingegaan met een 9-6 en 11-9 achterstand, maar uiteindelijk hebben we ook deze set binnengesleept met 20-25.
We vonden de sfeer in en buiten het veld vorige week wel wat meer aanwezig. Logisch, want toen speelden we thuis met uiteraard het leukste publiek, DJ en courtcrew 😇.
Dus, tot snel?! Want, volgende week spelen we weer thuis! 17:00 in de mooiste hal van Nimma tegen VollinGo Dames 1!

VoCASA H2 in VoCASA-hal volle puntenscore tegen Webton Hengelo

Aan het einde van de middag speelde VoCASA Heren 2 in eigen huis tegen Webton Hengelo.
Gezien de stand in de Topdivisie zouden de gasten uit Hengelo het paars moeilijk kunnen maken.
Maar VoCASA nam in Nijmegen alle twijfels snel weg en won overtuigend in 3 sets.

VoCASA HS2 – Webton Hengelo HS1 : 3-0

(25-20, 25-25, 25-22)
Met deze overwinning klimt VoCASA een paar plaatsen in de stand en komt op plek 7.