Het nieuwe VoCASA D1 krijgt gestalte. We weten inmiddels van 6 blijvers, de nieuwe coach en 3 nieuwe gezichten.

Sara van Gisteren komt over van Sv Dynamo en is onze nieuwe diagonaal. Sara komt uit onze regio (Leuth) en is 18 jaar oud.
“De afgelopen 3 jaar heb ik bij sv Dynamo gespeeld en ik kom nu weer terug naar ‘t mooie Nijmegen! Ik heb namelijk voor Dynamo ook al bij via VoCASA gespeeld. Ik studeer marketing en communicatie in Nijmegen en ga naar m’n derde jaar. Ik heb super veel zin om als diagonaal weer bij vocasa te gaan spelen en hoop jullie volgend jaar tegen te komen!”

Susan Hullegien is 20 jaar oud en komt uit Utrecht. Ze gaat komend seizoen bij VoCASA D1 als passer/loper
“In september start ik met de studie sportkunde aan de HAN en ga ik (hopelijk) in Nijmegen wonen.
Afgelopen seizoen heb ik gespeeld bij US in Amsterdam en volgend seizoen mag ik de uitdaging aangaan bij VoCASA als passer/loper, waar ik mega veel zin in heb hopelijk mag ik jullie allemaal snel ontmoeten. Tot in de kantine!”

Sanisha Latuhihin, 18 jaar uit Cuijk, heeft 3 seizoenen gespeeld als spelverdeler bij VoCASA dames2.
Aankomend seizoen maakt Sanisha de overstap naar dames 1.
“Ik heb vanaf mijn 8ste jaar gevolleybald bij verschillende verenigingen in de regio.
Ik ben dit jaar geslaagd voor mijn havo-diploma en zal volgend jaar beginnen met mijn 1ste jaar op de HAN in Nijmegen, biologie en medisch laboratoriumonderzoek.
Ik hoop met dames 1 een leuk en leerzaam seizoen er van te maken met natuurlijk veel overwinningen”

De speelsters uit 2021-2022, die we volgend seizoen weer terugzien bij VoCASA Dames1.
Spelverdeling: Lotte
Midden: Kristel en Joelle
Passer-loper: Sanne
Libero: Yvette en Matilde

We hebben dus helaas afscheid moeten nemen van Marloes, Nikki, Eva en Anne.
Als teammanager gaat Henk Pol komend jaar door.

En voor de groep zien we komend seizoen JaapJan Feenstra als trainer/coach. Hij neemt het stokje over van Goran Aleksov.

“Ik ben Jaapjan Feenstra en vanaf komend seizoen de trainer/coach van Vocasa Dames 1 dat uitkomt in de Topdivisie. De afgelopen jaren heb ik het tweede damesteam van Vocasa onder mijn hoede gehad. In dit team ben ik ook begonnen als trainer/coach nadat ikzelf gestopt ben met spelen in de Eredivisie Beachvolleybal. Dit was in 2018.
Vocasa is voor mij niet onbekend aangezien ik zelf daar sinds de start van toendertijd nog de B-league in het eerste herenteam van Vocasa gespeeld heb. Naast de zaal heb ik ook een aantal jaar me volledig toegelegd op het beachvolleybal met als beste resultaat een 4e plek op het NK beachvolleybal in 2015.
Naast het trainen en coachen werk ik als docent Bewegingsagogie binnen de opleiding Sport en Bewegen van het ROC Nijmegen. En in de zomer probeer ik het beachvolleybal niveau van mijzelf nog enigszins op peil te houden bij BVS Aiolos.
Ik heb erg veel zin in het komende seizoen om met deze talentvolle groep, waarbij er een mooie mix is tussen ervaren speelsters en talenten, uit te komen in de Topdivisie. Ik zie voor mijzelf een kans om mij te ontwikkelen als trainer/coach en om zowel bij het team als de individuele speelsters er alles uit te halen en maximaal te presteren.
Ik zie jullie graag het team aanmoedigen op de tribune in de VoCASA-hal tijdens een van onze thuiswedstrijden.”