Taurus – VoCASA, 8 oktober 2022 in Houten (Eredivisie Heren Volleybal)

Een flitsende start van het team uit Nijmegen in de eerste set, waarbij de voorsprong tot 10 punten uitloopt, eindigt in 18-25 in het voordeel van VoCASA.
In de 2e set pakt Taurus meer en meer het initiatief en trekt met 25-22 de stand gelijk.
In set 3 zijn de verschillen klein, maar de punten vallen meer in het voordeel van Taurus (25-22).
Ook set 4 gaat gelijk op met spannende rally’s tot aan de big points. Taurus weet met 25-22 de wedstrijd te beslissen.

Taurus – VoCASA 3-1

Samenvatting van 15 minuten

,,We begonnen heel goed. We gaven servicedruk en scoorden makkelijk”, gaf Cornelissen na afloop aan. Zijn gezicht stond toen echter al een stuk minder vrolijk, aangezien zijn ploeg het goede ritme niet kon vasthouden in het vervolg van de wedstrijd. Taurus liet zich aan het einde van de eerste set al beter zien en trok die lijn door.

,,Wij kwamen steeds meer onder druk te staan. Ook verdedigend werd Taurus sterker, waardoor wij het aanvallend lastiger kregen”, aldus Cornelissen, die over zijn eigen spel niet tevreden was.