Met de overwinning op VCN zet VoCASA dames 1 de ongeslagen reeks bij thuiswedstrijden door. De belofte om het publiek te vermaken op Supersaterday werd ingelost.

Verslag van het team:

Status: Thuis nog steeds ongeslagen: 3-0 winst vs. VCN op Super Saturday! 🥳✅💜
Als leeuwen zo sterk, als giraffen zo lang, als een nijlpaard zo strijdlustig, als pinguïns glijdend over de zaalvloer, zo vrolijk als een zebra en zo trots als King Juliën. Een bijzondere intro.. maar dát heeft alles te maken met een feestje, waar naast de wedstrijd, ook de dag mee afgesloten werd en de nacht mee ingeluid.
Deze zaterdag was het Super Saturday en mochten we eindelijk weer thuis spelen, dit keer tegen VCN Dames 1. Het zou een spannende pot worden, want in Capelle hadden we het moeilijk tegen VCN en verloren we. Een mooie herkansing en een goede wedstrijd zagen we dus wel zitten. Thuis waren we nog ongeslagen en met de instelling om die status te behouden, gingen we de wedstrijd in.
In set 1 begonnen we met een moeizame achterstand van 2-8, maar wisten we die toch bij te werken. We moesten in ons eigen spel komen en even wennen aan het spel van de tegenstander. De gaten in het veld bij VCN werden ontdekt en Sanne scoorde een hele hoop mooie, slimme ballen. Na een servicereeks van Sanisha, Susan en Yinthe wisten we onze voorsprong weer op te bouwen en konden we set 1 met 25-18 binnen halen.
In set 2 ging het redelijk gelijk op tot 16-14. Na wederom een servicereeks van Susan, goede blokkering van onze middens en mooie verdedigingen van Yv de stofzuiger, wonnen we ook deze set (25-20).
Ook in set 3 wisten we ons spel vast te houden. De wel-bekende ‘derde set dip’ was ons niet de baas en daarmee wonnen we de wedstrijd in eigen hal met 3-0! We hebben hard voor elkaar gewerkt, wisten de sfeer positief te houden en vierden ieder punt. Een collectieve overwinning, waarbij iedereen sterk spel heeft laten zien en ieder z’n/haar steentje heeft bijgedragen! 🥳
💜
Als afsluiter van deze mooie thuis zaterdag én Super Saturday, hebben we eerst Heren 1 aangemoedigd (3-2 winst 🫶) en daarna het dak eraf geblazen tijdens het Madagascar VoCASA Feest! 🦁🦓🦛🦒🐧🐧🐧🐧🦨🐒🐒🥳

Volgende week zaterdag – 4 februari – spelen we een latertje in Tilburg!
Om 20:30 treden we aan tegen Volley Tilburg. Be there or be square 🤪.

Video VoCASA D1 – VCN D1

De volledige wedstrijd van 28 januari is terug te kijken op Youtube-VoCASA

Door deze 3-0 overwinning stijgt VoCASA naar de 3e plek in de Topdivisie.
Concurrent Sliedrecht liet een 5 setter tegen Keistad punten liggen. En US ging met 3-1 onderuit bij VollinGo.