VoCASA Dames 1 speelde zaterdag 5 oktober de derde competitiewedstrijd in de Superdivisie.
Op Supersaterday stond in de VoCASA-hal het duel tegen Rivo Rijssen op het programma.

Verslag van het Team:

🔥💜 VERJAARDAGSCADEAUTJE VOOR FEM 💜🔥

VERJAARDAGSCADEAUTJE VOOR FEM

Wij zijn heel blij, want we winnen voor de 3de keer op rij! Het was een spannende wedstrijd met een bijzonder wedstrijdverloop, maar wel met 3-2 winst als eindresultaat en verjaardagscadeau voor onze jarige jettie: Fem! 🥳🫶💜 Deze Super Saturday, met volle tribune en ⚡️DJ’s 🙏, is wat ons betreft daarom zeker geslaagd! 🤩

Dan horen we u denken (als u er niet bij was): wat maakt dan dat bijzondere wedstrijdverloop? 🧐 Nou.. laten we samengevat zeggen, dat dit onze eerste echte dieseltjeswedstrijd was 🚂.. We startten namelijk slordig, drukken niet onze stempel op de eerste sets en lopen al snel tegen een lelijke 0-2 achterstand aan.. 😢 Dat was niet hoe wij van plan waren de wedstrijd te starten! 🙅‍♀️🙅🙅‍♂️
Al helemaal niet na een geslaagde snelle fotoshoot met fotograaf @3pfotografie 📸, bedankt Peter! 🙏

En ondanks dat het de week van de scheidsrechter is – en wij en Rivo onze scheidsrechters vooraf al chocolaatjes en een kaartje hadden gegeven als dank -, was het niet helemaal de dag van/voor onze scheidsrechters.. Door wat technische storingen liep de wedstrijd alvorens deze gestart was vertraging op, lag het ook tijdens de wedstrijd nog even stil én (moesten) de scheidsrechters twee gele kaarten (💜1-1🧡) uitdelen.. 🐥🟨⚠️ Sorry scheids!

Goed, terug naar de wedstrijd en die 0-2 achterstand.. omkeren die hap, want dit moet kantelen! Zogezegd, zogedaan, want gelukkig gingen onze motortjes aan! 🔥 Doormiddel van de energie van een aantal wissels, ging ons vlammetje weer branden. We wisten onze servicedruk weer op te voeren, er werd veel verdedigd, Jo pakte weer heel wat blokjes mee, An sloeg er heel wat ballen in en we kwamen weer op voorsprong! En hoe, want dit wisten we in set 3 én 4 consistent vast te houden: 2x setwinst met 25-15! 🥳 Ook in de 5de set wisten we ons eigen spel en niveau vast te houden en de bovenliggende partij te zijn na een potje “knokken”. Deze laatste set wonnen we met 15-9 en daarmee hebben we de wedstrijd met 3-2 als team binnengesleept! 💥💜

Wij sluiten deze mooie Super Saturday nog even met het eerste VoCASA Feest van dit seizoen, met thema: Galaaa!

Volgende week spelen we om 15:30 tegen Apollo Ds2 in Borne. See you there?

💜

Video VoCASA D1 -Rivo Rijssen D1 , 5 okt 2024 (Livestream)

De livestream VoCASA-Rivo 5 okt 2024 vanaf 17.00u staat op Youtube en is terug te kijken.
Na en kleine vertraging bij de start van de wedstrijd door technische problemen bij de wedstrijdtafel, en daarna een aantal haperingen in het videobeeld, spatte de boeiende wedstrijd ook in de huiskamers op het beeldscherm.

Video VoCASA D1 –  Rivo Rijssen D1 (superdivisie), wedstrijd start vanaf 22e minuut