Zaterdag 16 november was er weer winst voor VoCASA Dames 1.
Het team raast met een 3-0 overwinning op Voltena door naar positie 2 in Topdivisie.

Verslag vanuit team:

We gingen als een speer van start in de 1ste set. We moesten de punten gaan vieren en ons publiek een mooie wedstrijd geven. De service liep goed en er werden veel ballen gescoord. De mooie setjes van Noa werden door de aanvallers erin geslagen. We namen snel een ruime voorsprong, en pakten de eerste set met 25-13.

De 2de set begonnen we iets afwachtender waardoor we Voltena de ruimte gaven om in het spel te komen. Voltena ging met meer druk serveren, en we kwamen even achter te staan. Langzamerhand konden we het eigen spel weer oppakken. Eefje kwam het veld in om de pass te brengen. We konden al weer snel de set omdraaien en wonnen met 25-19.

We stonden 2-0 voor maar we wisten hoe we de 3de set in zouden moeten gaan. Er vol tegenaan en ze geen ruimte geven. Ook moest onze service druk omhoog. Dit was toch wel de spannendste set waarin de stand het dichtste bij elkaar bleef. Na een moeilijke start van de set lukte het ons langzaam om de wedstrijd toch weer in de hand te krijgen.