Dit weekend stond de uitwedstrijd tegen US Dames 2, 20:00 in Amsterdam, op het programma.
Na het strekken van de benen (autorit van 1:40uur), wat eten, gevolgd door een koffietje, waren we game-ready! 😈💜

In de eerste set liepen we redelijk gelijk op tot een stand van 9-9. Wel hadden we wat moeite met het spelen van ons eigen spel. Onze verdediging stond nog niet echt op scherp, waardoor er wat rommelballen en aanvallen aan onze kant vielen. Gelukkig wisten we genoeg druk te leveren om de setwinst te pakken (18-25). 🙌
In de tweede set startten we met een mooie 0-5 voorsprong, mede door de servicereeks van Kris! 🔥 Ook wisten we onze aanvallers meer te bereiken en zochten zij de gaten in het veld. Daarnaast waren we iets minder afwachtend in eigen acties. Ook Anneloes had een mooie servicereeks, mede daardoor ging de voorsprong naar 4-9! Suus wist vervolgens een strikje om de set heen te draaien, door ons van 11-18 naar 11-22 te serveren! 💪🔥 We wonnen deze set overtuigend met 13-25.
In de derde set was het bekende ‘derde set principe’ van kracht.. Allemaal “net niet” en te veel eigen fouten. We liepen gelijk op tot 5-5, kwamen toen op achterstand te staan (11-5) en wisten weer terug te komen tot 12-12, mede door de services van Jo. Tot 20-20 wisten we het weer gelijk te houden, maar helaas verloren we deze set met 25-22.
De vierde set hadden we gelukkig weer in eigen hand: zowel in de service als in de aanval. We begonnen de set met servicereeksen van Kristel en Anneloes, waardoor we op een 1-9 voorsprong kwamen te staan: “da’s pas lekker beginnen!” 😈 Special credits aan Yin, die er gelijk met een scorend omloopje en goede servicereeks in kwam. Ook Sanne en Sanisha droegen met hun service bij aan het uiteindelijk scoren van de nodige puntjes in het veld. Deze vierde set wonnen we weer overtuigend met 13-25.

1-3 Winst dus in the pocket.

En nu even genieten van de tweede plek in de poule (al hebben niet alle tegenstanders gespeeld dit weekend 🤪).

US – VoCASA 1-3

Komende zaterdag hebben we geen wedstrijd, maar op zaterdag 11 november mogen we weer.
We spelen dan om 17:00 thuis vs Apollo 8 Dames 2! Tot dan?!