Zaterdag 28 september speelde VoCASA Dames 1 de eerste uitwedstrijd van het seizoen, tegen Voltena Dames 1 uit Werkendam.

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg het team een heerlijke maaltijd aangeboden op het kantoor van de vader van Maud (BNR Bouwstoffen).

Dat gaf goede energie voor een flitsende start in de 1e set tegen Voltena. Echter, in 2e set was het even slikken. Om in de derde set weer orde op zaken te stellen.

• Voltena D1 – VoCASA D1 : 0-3 (9-25, 31-33, 16-25)

Wedstrijd verslag van het team op Instagram @vocasa_dames1 :

0-3 WINST IN WERKENDAM

We zijn de wedstrijd gestart met mega sterk spel, enorm veel punten in de blokkering, mede dankzij onze blokkeerberen Jo en Kris πŸ»πŸ»β€β„οΈ, een goede servicedruk πŸ’£πŸ’₯ en meerdere aanvalster die de ballen hard en tactisch in wisten te slaan. Daarnaast was er een legendarische redding van Loes: met haar voet redde ze een eigenlijk al opgegeven bal en scoorden we het punt.. 🀯🀩 Loes, heeft NEC je al gebeld? ⚽️
We zaten goed in de flow en wonnen deze set met 9-25 (πŸ€―πŸŽ‚πŸ°)!

Na een onderbreking door een technische storing, vonden we het behouden van de leiding in de wedstrijd moeilijker dan in de eerste set. Een giga spannende set volgde met 31-33 in eindstand, maaarrr wel in ons voordeel! πŸ”₯

In de derde set wisten we weer ons eigen spel te herpakken, leverden we weer veel servicedruk, haalde onze libi Maud veel van de grond en was de sfeer erg goed. Met een sterk staaltje teamwork haalden we ook deze set binnen, met 16-25! πŸ’ͺπŸ₯³πŸ˜ˆπŸ’œ
Ook mega dank aan Ashu, die wanneer hij tijd heeft ook onze datascout is en er vandaag bij was! πŸ™

Resultaat van de dag: 0-3 winst, en die is lekkerrr! πŸ₯³

Volgende week, zaterdag 5 oktober, spelen we om 17:15 thuis tegen Rivo Rijssen in onze VoCASA Hal. Tevens is het die zaterdag SUPERSATURDAY (super gezellig, super veel wedstrijden) en staat het eerste VoCASA Feest in de avond op de planning, met thema: Gala πŸ’ƒπŸΌπŸ•ΊπŸΌπŸͺ©!
Dus, zien we jou volgende week zaterdag op onze tribune, en daarna bij het feest?! Tot dan! πŸ’œπŸ₯³