VoCASA Dames 1 komt met 3-0 zege op zaterdag 3 februari tegen US uit de prestatiedip. Dit geeft een boost in zelfvertrouwen, met name de ruime marges in de sets: 25-12, 15-13, 25-12.

• VoCASA D1 – US D2 : 3-0

Verlag vanuit het team op Instragram @vocasa_dames1

Afgelopen zaterdag 3 februari mochten we weer een potje spelen in onze eigen hal, met US DS2 als tegenstander. Na twee opeenvolgende nederlagen waren we vastbesloten om dit keer alle punten in Nijmegen te houden. 💪🏼

Eigenlijk verliepen de eerste twee sets soortgelijk. Aan het begin van beide sets ging het gelijk op, waarna wij een gaatje sloegen en die voorsprong niet meer uit handen gaven. In de derde set begonnen we meteen met een voorsprong welke niet meer afgegeven werd gedurende de hele set. We wonnen dan ook alle sets met ruime cijfers (25-12, 25-13, 25-12). 💥

De sfeer tijdens de wedstrijd was top. Het was weer een wedstrijd waarbij iedereen plezier uitstraalde, elkaar hielp en er voor elke bal hard gevochten werd. Er waren veel mooie acties en zeker ook op midden werd er flink veel gescoord. Ook een speciale shoutout naar Joëlle, onze midden (en tevens de langste op het veld), die deze wedstrijd als libero heeft gespeeld en dit fantastisch gedaan heeft. 🤩 Deze overwinning geeft ons weer vertrouwen en hernieuwde energie voor de komende wedstrijden.

Volgende week hebben we even geen wedstrijd, maar wel tijd voor een deel van het team om carnaval te vieren.
Onze volgende wedstrijd staat gepland op 17 februari om 17.00 uur in de VoCASA hal, tegen Set-Up DS1. Het wordt onze eerste ontmoeting dit seizoen, dus dit beloofd een spannende pot te worden. Hopelijk zien we jullie daar!

Video

De volledige wedstrijd VoCASA D1- US D2 van 3 februari is terug te kijken op Youtube-VoCASA