Woensdagavond speelde VoCASA Heren 1 tegen Sliedrecht Sport H1 in de B-poule van de Eredivsie, waar nog twee kwartfinaletickets voor het landskampioenschap op het spel staan.

VoCASA pakte de eerste set na het knap wegwerken van een achterstand van zes punten (25-21). Sliedrecht kwam in set twee langszij (22-25) en greep ook de derde set (21-25). In de vierde set moest de thuisploeg het hoofd buigen voor de aanvalskracht van Sliedrecht.

Diagonaal Marius den Hartog beukte maar liefst 25 aanvalspunten voor Sliedrecht binnen de lijnen, en met nog twee aces en twee blokkeringspunten was hij topscoorder in de wedstrijd (29 punten).

Met een 1-3 zege op VoCASA bevestigde Sliedrecht Sport vanavond hun favorietenrol in de B-poule. Ze staan nu eerste, gevolgd door VoCASA.
Op dezelfde avond versloeg PDK in Huizen ZVH met 3-1.

• VoCASA – Sliedrecht Sport 1-3 (25-21, 22-25, 21-25, 16-25)
  • Prima Donna Kaas Huizen – Scherp in Packaging ZVH 3-1 (21-25, 25-14, 25-22, 25-21)