Vrienden en vriendinnen van VoCASA HS 1,

Het seizoen 2020/2021 zit erop, ik hoef jullie niet te vertellen dat het raar en onwerkelijk seizoen is geweest. Vol goede moed werd er na de zomer van 2020 gestart omdat corona redelijk onder controle was en er geen beperkingen waren om te sporten.

Groot was dan ook de deceptie toen een paar dagen voor de officiële start van de reguliere competitie alsnog het sein op rood werd gezet. We werden allemaal weer met de neus op de feiten gedrukt en moesten dus in de wachtkamer. Gelukkig kwam er toch een goedkeuring om, weliswaar met heel restricties, weer te kunnen trainen in de zaal. In navolging op het besluit dat de eredivisie voetbal wel door mocht kwam er ook het besluit dat we mochten gaan volleyballen. Iedereen was verplicht om voor iedere wedstrijd een test te ondergaan maar ach….als je weer mag ballen is dat een kleine moeite en een gevoel van zekerheid.

We zijn met frisse moed en gretigheid aan de reguliere competitie begonnen maar als snel werd duidelijk dat we moesten strijden voor the best of the rest. Gelukkig bleven we redelijk verschoond van corona en konden we bijna iedere zaterdag een wedstrijd spelen. Soms speelden we de sterren van de hemel en soms was het een draak van een wedstrijd, afgelopen zaterdag speelden we de laatste wedstrijd in onze thuishal en het altijd lekker om zo’n wedstrijd met winst af te sluiten. Overall sluiten we het seizoen 2020/2021 af met een verdienstelijke 7e plaats.

Bij deze wil ik graag namens spelers en staf iedereen van harte bedanken voor het mogelijk maken van afgelopen seizoen, sponsoren, bestuur en alle vrijwilligers, kortom iedereen hartelijk

 

BEDANKT!!!!

Rest mij alleen nog om jullie allemaal alvast een hele fijne zomer toe te wensen en wij hopen jullie snel weer te zien voor het seizoen 2021/2022 in onze VoCASA hal, wij verlangen naar publiek en jullie naar een mooie pot volleybal! Hup Paars!

Hartelijke groeten,

Mariette Lubbers

Teammanager VoCASA HS1