Zaterdag 6 januari 2024 speelde VoCASA JB de voorronde van het NOJK in Barneveld. (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, dat tegenwoordig onder de naam ‘Volleybal Direct Open’ in de nationale volleybal programmering staat)

In mooie nieuwe shirts begint het team tegen Irene. Of het de zenuwen waren of de tegenstander dat was onduidelijk, maar het was een slordig begin van de wedstrijd. Pas boven de 12 kon het verschil gemaakt worden en liep het team uit naar een ruime winst. Eenzelfde beeld in set 2. Alleen duurde het nog wat langer voordat een beslissend gat werd geslagen.

Over de wedstrijd tegen Switch Hooglanderveen kunnen we kort zijn. Het was een dikke walkover.

Thuisploeg SSS had ook beide wedstrijden nog gewonnen en het onderlinge duel zou duidelijk maken wie rechtstreeks door zou gaan en wie nog een kruisfinale moest spelen. De jongens schoten uit de startblokken en lieten SSS alle hoeken van de Meerwaarde zien in set 1. In no time stonden ze 10 punten voor. Met zeer goed volleybal werd de set gewonnen met liefst 25-10.
In de 2e set ging het meer gelijk op maar was er steeds een kleine voorsprong. Er werd hard gewerkt door het hele team en de voorsprong groeide. Met 25-19 werd de set gewonnen en daarmee de halve finaleronde van NOJK bereikt.

Nog leuk om te vermelden dat Milan Brinkman van Trivos met ons meedeed.
Dank aan het vele paarse publiek voor de luide aanmoedigingen.

En speciaal nog een dankjewel aan Fysiotherapie Jager van der Kamp en Njoi Life voor de mooie shirts (made by Sport met Snelders )

NOJK: Uitslagen VDO voorronde Barneveld