Een prachtige 2e plek op NOJK voor JB van VoCASA.
Zo dichtbij voelde het na afloop, maar Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen bleek een heel klein maatje te groot in de finale.
Maar eerst terug naar het begin.

Zoals van te voren gedacht was de 1e wedstrijd tegen SV Dynamo Apeldoorn een heel belangrijke. De 1e set werd ruim gewonnen maar de 2e was heel spannend en werd pas boven de 30 beslist. Maar de 1e winst was binnen.
De poulewedstrijd tegen PDK ging gelijk op. Dat bleek na afloop. 1-1 in sets met precies dezelfde stand.
Tegen onze vrienden van Volleybalvereniging Bakkerij Jonker/Blauw Wit Oldebroek hoefde maar 1 set gewonnen te worden voor plaatsing van de halve finale. Die set was vlot binnen net als overigens de 2e. Tof dat deze jongens ons zo bleven aanmoedigen de rest van het toernooi.

Tegenstander in de halve finale was Inter Rijswijk. Het team speelde zeer sterk en gaf Inter Rijswijk geen moment het idee dat er wat te winnen viel. Met goed volleybal werd de finale bereikt. Sowieso al een prachtige prestatie. En de archieven zullen uitgeplozen moeten worden of dit misschien wel een historische prestatie was voor een jongensteam van Vocasa.

In de finale trof JB wederom PDK.
Na een nerveus begin werd de draad goed opgepakt. Langzaamaan werd de achterstand omgezet in een voorsprong en zo werd set 1 gewonnen. In de 2e set werd weer gestart met een voorsprong maar nu gebeurde het tegengestelde. PDK kwam goed terug en wist gelijk te komen in sets. Op naar een 3e set. Opnieuw was de start voor Vocasa. Helaas werd die kleine voorsprong een achterstand. De jongens knokten zich terug tot 1 punt, maar op 14-13 werd via ons blok uitgeslagen. Geen titel voor Paars helaas.

De trots overheerst toch. Een prachtige prestatie die tot stand kwam met zeer goed volleybal. De ploeg kreeg veel complimenten. Het doel aan het begin vh seizoen was ver komen op het NOJK. Dat is gelukt. Verder dan de finale reiken is niet mogelijk. Daar mogen de jongens trots op zijn en de coach weet zeker dat dit resultaat een herinnering is voor altijd.

Dank aan alle support. Dat was geweldig.
Speciale dank aan sponsoren Fysiotherapie Jager van der Kamp en Njoi Life .