Zevenhuizen Heren 1 startte het nieuwe jaar zaterdagavond gedreven tegen VoCASA Heren 1. Jammer dat de vele thuiskijkers werden geconfronteerd met haperende livestream met verstoorde synchronisatie tussen beeld, geluid en scorebord. Op het veld ging het daarentegen gelijk op tussen de twee teams.
Vanaf set 3 was het beeld in de stream weer OK, maar toen haperde het bij VoCASA in het afmaken van de punten. Zo trok Zevenhuizen uiteindelijk aan het langste eind.
VoCASA – RECO ZVH 1-3 (22-25, 25-22, 23-25, 25-27)

volleybal.nl 8 jan 2022 : “De spannendste wedstrijd werd vanavond in Nijmegen gespeeld. ”

“De wedstrijd tussen VoCASA en RECO ZVH ging van begin tot eind gelijk op, maar het team uit Zevenhuizen was aanvallend en blokkerend sterker. Belangrijk voor RECO ZVH was Vincent van der Kraats: hij scoorde maar liefst 19 aanvalspunten. Het is de tweede overwinning voor de ploeg die onderaan de ranglijst staat.”

De Gelderlander: Vocasa geeft op de ‘big points’ niet thuis tegen hekkensluiter ZVH

“Vocasa gaf in de slotfase de eerste set uit handen en keek ook in het tweede bedrijf lang tegen een achterstand aan. Toen de Nijmegenaren zich hadden teruggevochten en de stand in sets weer gelijk was, ging de derde set tot aan het einde gelijk op. Opnieuw was het ZVH dat aan het einde doortastender was. In het vierde bedrijf waren beide ploegen nog steeds aan elkaar gewaagd. Boven de twintig, op de ‘big points’, ging echter het opnieuw mis voor de Vocasa. “

 

Samenvatting van de “big points” in 9 minuten

 

Terugkijken volledige wedstrijd:

De camera beelden zijn inmiddels opnieuw bewerkt tot een volledige wedstrijd-video.
Deze vervangt van de haperende livestream-versie. (Camera, commentaar en scoreboard nu OK)