Per 05 juli mag er weer echt gevolleybald worden!
Het enige team dat de afgelopen periode ‘gewoon’ mochten trainen en spelen is Heren 1, en dat heeft in mei 2021 zijn laatste wedstrijd gespeeld. Met een mooie winst op het Talentteam Papendal heeft H1 een prima 7e plek in de eindrangschikking behaald. De wedstrijden van H1 waren live te volgen via de streams, waar in totaal toch zo’n 1.000 liefhebbers naar hebben gekeken, elke wedstrijd weer.

Keken jullie wel eens naar de livestreams van de wedstrijden van H1?
Ze zijn volledige terug te kijken op Eyecons-VoCASA, en als samenvatting op Youtube-VoCASA

Daarnaast wordt er achter de schermen continue hard gewerkt om de club goed draaiende te houden, zowel voor de volleyballende leden als voor het kader en de trainers.

Webinars voor trainers

Voor die laatste groep hebben we een mooi aanbod. We bieden jullie als trainers aan om via een aantal Webinars inspiratie en kennis op te doen. Het volgen van de Webinars levert tevens 1 punt op voor jouw licentie van de Nevobo per gevolgde Webinar.

De Webinars worden aangeboden door NJOI, een initiatief van oud-internationals Yannick van Harskamp en Dirk Sparidans. Zij runnen onder meer een volleybalschool in onze regio. Daarnaast zijn we met onder meer Yannick volop bezig om het jeugdvolleybal in deze regio een boost te geven. Eén van de aandachtspunten daarvan is het opleiden van trainers, niet alleen jeugdtrainers. Dit maakt daar onderdeel uit van die samenwerking. Zo zijn er onder meer Webinars met toptrainers Matt van Wezel en Vital Heynen.

Wil je deze Webinars volgen?

Reageer dan positief op de verzonden mail van 1 juni, en wij zorgen dat je toegang krijgt tot de webinars.
De kosten voor de webinars neemt VoCASA voor haar rekening.

Voorproefje 

Overigens is er al 1 Webinar te volgen. Dat is de webinar met Remko Kenter. Hiermee kun je alvast een voorproefje krijgen voor de rest.

Remko zet zich in voor de volleybaljeugd bij de CEV European Coaches Commission en maakt zich met zijn eigen methodiek Action Volley sterk voor het enthousiasmeren van kinderen in de volleybalsport. Hoe zorg je ervoor dat de kinderen plezier hebben? Dat er altijd actie is? In een persoonlijk webinar neemt hij je mee in zijn wereld. Met praktische filmpjes én voorbeelden uit de praktijk! Na het zien van dit webinar kun jij als trainer echt een stap maken in het training geven aan de jongste jeugd.
Dit webinar is hier te volgen:

https://njoi-life.webinargeek.com/njoi-college-tour-met-remko-kenter-gratis-introductie/join/bxhf42u8

Geef je op!

Dus nogmaals;  stuur een reactie op de mail van 1 juni die verzonden is aan alle (jeugd)trainers, en we regelen de rest.
Gelieve te reageren vóór 15 juni 2021!

Namens  Njoi Life,
Kristian Peeters & Merlijne Boeracker, voorzitter VoCASA