Komend weekend speelt VoCASA Dames 1 eindelijk weer in wedstrijd in Nijmegen.

  • 30 oktober, VoCASA-hal :
  • Om 17:00u  VoCASA D1  tegen VCN D2.

De eerdere competitiewedstrijden uit tegen Keistad en Ledub waren geen succes.
De bekerwedstrijden afgelopen weekend verliepen beter.

 

Terugblik Bekerronde 24 oktober

De tweede ronde van de beker waseen driekamp in Denekamp. Achtereenvolgens werd gespeeld tegen SOMAS/Activia Dames 1 (Topdivisie), de tweede wedstrijd tegen TiMaX/DeVoKo Dames 1 (eerste divisie) en de derde wedstrijd tegen Seesing Flex | Longa ‘59 Dames 1 (tweede divisie).
Aan het einde van de dag concludeert het team dat stappen in de goede richting zijn gezet.
We hebben tijdens deze volleybaldag weer goede stappen gezet en gaan met een prima gevoel naar huis.
In de eerste wedstrijd tegen SOMAS/Activia Dames 1 startten we sterk en begonnen we relatief snel met een mooie voorsprong. We toonden vechtlust en gingen er vol voor. Vanaf een stand van 11-11 ging het erg gelijk op. De middenspeelsters werden door Marloes goed bij de wedstrijd betrokken, waardoor we ook hier mooie punten scoorden. Daarnaast hebben we ook een stapje in de goede richting gezet, in het uitvoeren van de eigen taken en het spelen van ons eigen spel. Aan het einde van de eerste set liep SOMAS/Activia met een aantal punten uit en trokken ze daarmee in de eerste set aan het langste eind (set stand: 19-25). Ook in de tweede set kwamen onze vechtlust, het spelen van ons eigen spel en de goede aanvallen weer naar voren. Deze set hebben we gewonnen met 25-22.
In de derde set hebben we een aantal servicefouten gemaakt en wisselden we net te veel tussen sterk spel en minder sterk spel. Deze set heeft SOMAS/Activia Dames 1 met 11-15 gewonnen, waarmee de wedstrijd met 1-2 (in sets) met de tegenstander meeging.
De tweede en derde wedstrijd hebben we met 0-2 gewonnen. Hierin mochten we allemaal onze volleybalkunsten laten zien. Al met al een prima dag en een tweede plaats als eindstand in deze bekerronde (Poule eindstand: 1. SOMAS/Activia Dames 1: 6 punten, 2: VoCASA Dames 1: 5 punten, 3: Seesing Flex | Longa ‘59 Dames 1: 3 punten en 4: TiMaX/DeVoKo Dames 1: 2 punten.
Veel dank aan de toppers uit VoCASA Dames 2, die met ons mee zijn geweest en ook goed gespeeld hebben!