Op woensdagavond 8 november speelde VoCASA Heren 1 tegen landskampioen Draisma Dynamo.
De eerste set startte met veel servicefouten aan beide kanten. Toen de teams eenmaal warm waren gedraaid, pakte Dynamo een voorsprong en gaf die niet meer weg (19-25).
De tweede set kon VoCASA bij blijven tot 22-22. Maar Dynamo kon met verzorgd spel ook deze set binnenhalen (22-25).
In de derde set kon VoCASA in het begin de tegenstander volgen. Maar richting de big points liet paars teveel steken vallen, en zo kon Draisma Dynamo het vrij makkelijk afmaken (18-25).
Het team van Redbad Strikwerda maakte vooral aanvallend het verschil, met Jack Williams (15 punten) en Cas Abraham (12 punten) als uitblinkers.

Op deze woensdagavond domineerde de teams in de top-5 allen met overtuigende 3-0 overwinningen, waardoor de ranglijst onveranderd blijft.

Korte videoterugblik VoCASA – Draisma Dynamo. compilatie “megarallys”