Scheidsrechters vormen een onmisbaar onderdeel van elke volleybalwedstrijd.

In onderstaande video delen Gerard Broekema, Alex de Kok en Fleur Rosier hun enthousiasme over het vak: ‘Je moet samen met de teams, coaches en je collega’s de wedstrijd tot een zo goed mogelijk einde brengen. We doen het echt met zijn allen en dat is het mooiste wat er is.’

Interesse ?

Doe de V6 cursus online en neem een wedstrijd voor je rekening
Of laat je begeleiden naar een hoger niveau via een aanvullende cursus(avond).

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. De interactieve, laagdrempelige leeromgeving van Volleybalmasterz.nl is ideaal om, in begrijpelijke taal, spelregelkennis bij te spijkeren via testjes, spelletjes en toetsen.

Op VolleybalMasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal.

Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kunnen bezoekers zichzelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als ze willen. Op de site staan eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Wie genoeg weet, kan via volleybalmasterz.nl ook direct een gratis spelregeltoets doen. Is deze gehaald, en heb jij je relatiecode ingevuld, dan is het spelregelbewijs binnen en mag de ‘volleybalmaster’ wedstrijden fluiten in de 3e klasse en lager.