Na het NOJK succes van vorige week mocht VoCASA JB zaterdag ‘gewoon’ weer competitie spelen.
Met slechts 6 jongens ging de groep naar Winterswijk om daar tegen Volleybalvereniging Skopein Wivoc te spelen. Manu, Siebe en Jeen hadden wel wat rust verdiend…
Voor het eerst dit seizoen moest er tegen een mixteam worden gespeeld. Een halve set was dat blijkbaar wennen, maar daarna waren de jongens scherp en bij de les. Na de 1e set kwam Wivoc er niet meer aan te pas en denderde de paarse trein door naar een dikke 4-0 winst.
Meest bijzondere moment was toch dat de meiden op het veld naast ons niet om konden gaan met de ratel van ons publiek. Daar ging het gesprek naderhand het meeste over en wellicht zei dat alles.
De winst betekent dat JB definitief op de 2e plek eindigt in de hoofdklasse en dat is voor deze groep een topresultaat. Slechts 1 misstap maakte de groep en dat was zonde. De felicitaties gaan naar Aetos JB die weer de sterkste waren. Van harte met de titel.
Wij maken ons op voor de laatste competitiewedstrijd op 14 mei in de eigen VoCASA-hal, maar vooral voor ons toetje op 21 mei wanneer de finaleronde van het NOJK wordt gespeeld.

Stand Jongens B Hoofdklasse A, dd 25 april 2022

Ranking Teamnaam Wedstrijden Punten
1 AETOS JB 1 10 39
2 VoCASA JB 1 9 32
3 LGC JB 1 9 25
4 SalVo’18 JB 1 9 24
5 Skopein Wivoc JB 1 7 10
6 Scylla JB 1 10 5