Op zaterdag konden de dames van VoCASA de koppositie in de Topdivisie terugpakken, nadat VV Utrecht op vrijdagavond de eerste plek had overgenomen.
De 3-0 van Utrecht betekende dat de paarse dames uit Nijmegen geen set mochten afstaan aan WVC uit Warnsveld.
VoCASA startte voortvarend. Met een degelijke service, snelle aanvallen en een goede verdediging pakte het thuisteam met ruime voorsprong de eerste twee sets (25-12 , 25-15).
In de derde set kwam WSV beter in het spel. Het scenario van de uitwedstrijd in Warnsveld spookte door de hal in Neerbosch. Een derde set afstaan aan WVC zou nu fataal zijn. WSV kwam in set drie het eerst bij de 20 (17-20).  Met een extra time-out een een frisse wissel van spelverdeelster wist coach Aleksov het team weer naast WVC te brengen. Het werd een spannende derde set, waarbij VoCASA de scherpte het beste vast kon houden (28-26).

Met de 3-0 overwinning is VoCASA de winterkampioen van de Topdivisie.
Kort erachter volgt Utrecht met een punt minder en een wedstrijd minder gespeeld.