Dames 1 van VoCASA speelde de afgelopen 2 weken tegen de top-3 in de Topdivisie.

Op 5 maart was de thuiswedstrijd tegen US.  Het werd een spannende vijfsetter.
De eerste set gestart met een keiharde aanvallen en de voorsprong werd behouden (25-18). Vanaf de tweede set werd de wedstrijd wat wisselender.
VoCASA begon met een achterstand, kwam daarna terug 15-17 om daarna US weer te zien uitlopen (18-25). In de derde set ging het meer gelijk op, US haalde toch meer punten binnen (set 3: 20-25). In set 4 ging het roer om. Er werd met lef en overtuiging gespeeld. Een voorspong werd steeds verder uitgebouwd. Deze vierde set won VoCASA met 25-11! De vijfde (en laatste) set ging iets minder scherp van start dan het plan was. Gelukkig wisten de thuisclub zich terug te vechten tot 13-14..! Maar, helaas pindakaas.. hard gestreden en een leuke pot gespeeld en 2-3 verloren (set 5: 13-15)

Op 12 maart uit bij Sliedrecht Sport 2 kwam VoCASA Dames 1 niet in het eigen spel.
Het team ging op pad met een kleine selectie. De dames in het paars hebben helaas verloren (3-0).

Woensdagavond 16 maart sleepte VoCASA een vijfsetter eruit tegen koploper SOMAS/Activia.
Pas bij 14-16 moest het team capituleren.