Zaterdag 19 maart 2022 was de laatste thuiswedstrijd voor VoCASA Dames 1 in het seizoen ‘21/‘22.
Het werd een 3-0 winst, met publiekswissels.
Bij de laatste thuiswedstrijd werd in de VoCASA-hal tevens afscheid genomen van een drietal bijzondere dragende krachten van het team.

Het wedstrijdverslag in de eigen woorden van het team:

De derde wedstrijd in een week, dit keer tegen: Volley Tilburg Dames 1, in het mooie Nijmegen. DJ Michiel was er weer om een feestje te bouwen. Het werd een wedstrijd met een bijzonder randje en wat tranen 💜.
De eerste twee sets speelden we prima, konden we de druk goed bij de tegenstander leggen, speelden we aanvallend en maakten we de door ons gecreëerde kansen af. De eerste set wonnen we met 25-22 en de tweede set wonnen we met 25-20. De derde set was wat spannender. We maakten wat meer eigen fouten en Tilburg scoorden mooie aanvallen. Bij 24-24 kregen we het wel een beetje warm, omdat er ook nog twee publiekswissels op de planning stonden. Gelukkig wisten we het af te maken en ook deze derde set binnen te slepen (29-27).
Zoals eerder benoemd, was deze wedstrijd er een met een bijzonder randje. Het was namelijk onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, maar voor Marloes, Nikki en Goran was dit de laatste thuiswedstrijd bij VoCASA Dames 1. Na heel wat mooie jaren bij VoCASA, hebben deze drie toppers gekozen om hun tijd in andere dingen te gaan steken. Wij zijn natuurlijk ongelofelijk trots op ze, gaan ze ontzettend missen in en rond het veld en willen ze stuk voor stuk enorm bedanken voor al hun inzet, enthousiasme en teamgevoel. Het bestuur deed nog een mooi woordje voor onze toppers en daarbij werd ook een traantje gelaten. Na zo veel mooie jaren is dat natuurlijk ontzettend begrijpelijk. Gelukkig mogen we nog vijf uitwedstrijden spelen met Marloes, Nikki en Goran en volgt er nog een mooie afsluiting met het team, voordat we echt afscheid van deze drie in het Paars moeten nemen.
Ook bedanken we onze Joop van het mooie sportcafé in onze zaal, dat er altijd lekker eten en drinken klaar staat op bestelling tijdens het seizoen!

VoCASA D1 – Volley Tilburg D1 : 3-0

( 25-22, 25-20, 29,27)