Onderstaand een lijst met functies en taken waarvoor de vereniging nog vrijwilligers zoekt.
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact op met de vrijwilligerscommissie, via
vrijwilliger@vocasa.nl.

update 1-5-2024

NB: binnen het bestuur zijn er enkele functies vacant -> kijk daarvoor op pagina Vacatures

TAKEN waarop vrijwilligers gezocht

Trainers/coaches Verantwoordelijke voor volleybaltechnische zaken binnen het team. Regelmatig overleg met TC over ontwikkelingen binnen het team. Laat talentvolle spelers, in overleg met collega train(st)er, meetrainen met een ander team en informeert dit bij de Technische Commissie. 
Scheidsrechterscommissie Stelt scheidsrechters rooster samen voor het seizoen, houdt overzicht over het potentieel aan scheidsrechters en licenties, onderhoudt het contact met scheidsrechters en wedstrijdsecretariaat en geeft scholingsactiviteiten door aan scheidsrechters.
Scheidsrechters  Scheidsrechters gezocht op alle niveaus, met name vanaf topdivisie.
Commissie ballen H1 Coördineren en aansturen van de opbouw van het veld van de zaterdagwedstrijden van Dames 1, Heren 1 en 2.
Entertainment Meerdere DJ’s gezocht tijdens de wedstrijden van D1 en H1. Hiervoor zijn al een aantal personen, maar zij zoeken hier ondersteuning in, zodat er afgewisseld kan worden. 
Activiteiten-/ feestcommissie Organisatie van sociale activiteiten op eigen initiatief. Denk aan feesten, pubquiz etc.
Inspanning en periode is volledig vrij in te delen.
Subsidieaanvrager Gedurende het jaar kunnen we als vereniging verschillende subsidies aanvragen. Dit is een afgebakende taak, die enkel bij de aanvraag inspanning verwacht. 
Coördinator loopacties Als vereniging krijgen we bij de loopacties een vrijwilligersvergoeding. Hiervoor zoeken we een coördinator die de promotietekst hiervoor schrijft en verspreidt en het eerste contact is met de organisatie Stichting Zevenheuvelenloop. Lage inspanning rondom de evenementen zelf.