Onderstaand een lijst met functies en taken waarvoor de vereniging nog vrijwilligers zoekt.
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact op met de vrijwilligerscommissie (Leonie Broere, Aline Strikker & Tessa de Wijs), via
vrijwilliger@vocasa.nl.

update 14-8-2022

BESTUUR

Binnen het bestuur zijn er enkele functies vacant. 

Onderaan deze pagina staat een overzicht van de taken van de bestuursfuncties.

OVERIGE TAKEN waarop vrijwilligers gezocht

Trainers/coaches Verantwoordelijke voor volleybaltechnische zaken binnen het team. Regelmatig overleg met TC over ontwikkelingen binnen het team. Laat talentvolle spelers, in overleg met collega train(st)er, meetrainen met een ander team en informeert dit bij de Technische Commissie. 
Scheidsrechterscommissie Stelt scheidsrechters rooster samen voor het seizoen, houdt overzicht over het potentieel aan scheidsrechters en licenties, onderhoudt het contact met scheidsrechters en wedstrijdsecretariaat en geeft scholingsactiviteiten door aan scheidsrechters.
Scheidsrechters  Scheidsrechters gezocht op alle niveaus, met name vanaf topdivisie.
Commissie ballen H1 Coördineren en aansturen van de opbouw van het veld van de zaterdagwedstrijden van Dames 1, Heren 1 en 2.
Entertainment H1 D1 Meerdere DJ’s gezocht tijdens de wedstrijden van D1 en H1. Hiervoor zijn al een aantal personen, maar zij zoeken hier ondersteuning in, zodat er afgewisseld kan worden. 
Feestcommissie Organisatie van sociale activiteiten op eigen initiatief. Denk aan feesten, pubquiz etc.
Inspanning en periode is volledig vrij in te delen.
Subsidieaanvrager Gedurende het jaar kunnen we als vereniging verschillende subsidies aanvragen. Dit is een afgebakende taak, die enkel bij de aanvraag inspanning verwacht. 
Coördinator loopacties Als vereniging krijgen we bij de loopacties een vrijwilligersvergoeding. Hiervoor zoeken we een coördinator die de promotietekst hiervoor schrijft en verspreidt en het eerste contact is met de organisatie Stichting Zevenheuvelenloop. Lage inspanning rondom de evenementen zelf. 

Belangrijkste taken van (vacante) functies binnen het bestuur:

Bestuurslid sector Jeugd

  •  • Contactpersoon jeugd binnen het bestuur
    • Faciliteren van de jeugd coördinatoren
    • Overzicht houden over jaarplanning en budget

Bestuurslid Ondersteuning

  • Stuurt de arbitrage en onderliggende functies aan.
  • Stuurt het wedstrijdsecretariaat en de onderliggende functies aan.
  • Zorgt elk seizoen voor een zaalwachtrooster voor alle betrokken teams
  • Gaat na of de taakverdeling en de coördinatie binnen de sector en onderliggende commissies goed functioneert: Coördinator loopacties; Coördinator Lief en Leed; Coördinator PR/communicatie; Coördinator scheidsrechters, algemeen, werven en scholen; Kledingcommissie; Coördinator Grote Club actie; Coördinator entertainment